Håndmann

Saneringsgruppen AS har stor vekst og trenger derfor motiverte medarbeidere med erfaring fra riving og sanering og som forstår viktigheten av å gjøre ett presist arbeid for våre kunder. Saneringsgruppen AS ble etablert i 2017 og har hatt en stabil arbeidsstyrke på omlag 15 mann, samt innleide og prosjektansatte ved behov. Vi har hatt omsetningsøkning hvert år og har en aggresiv forretningsplan. For de rette personene er det gode muligheter for faglig og personlig utvikling og for en karriere videre i ett svært spennende fagfelt i rask endring.


Vi søker håndmenn til våre rivings og saneringsavdelinger. Du trenger ikke har erfaring fra riving og sanering, men du må være ryddig, våken og villig til å lære mens du arbeider i det som kan være fysisk krevende arbeid. For de rette personer er det karrieremulighet, og både faglig og personlig utviklende. 


Søknad

Vi har ett søknadsskjema som du kan fylle ut HER. Vi vil gjerne at du lager deg en CV på forhånd som du legger ved, evt. limer inn linken til en online CV.

  • Facebook Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
MF-gif-40px.gif
Ansvarsrett40px.png

Personvernerklæring | Cookies | GDPR

© 2019 - 2020 Saneringsgruppen AS. 

Saneringsgruppen logo PNG