Rivingsarbeider

Saneringsgruppen AS har stor vekst og trenger derfor motiverte medarbeidere med erfaring fra riving og sanering og som forstår viktigheten av å gjøre ett presist arbeid for våre kunder. Saneringsgruppen AS ble etablert i 2017 og har hatt en stabil arbeidsstyrke på omlag 15 mann, samt innleide og prosjektansatte ved behov. Vi har hatt omsetningsøkning hvert år og har en aggresiv forretningsplan. For de rette personene er det gode muligheter for faglig og personlig utvikling og for en karriere videre i ett svært spennende fagfelt i rask endring.


Vi søker rivingsarbeidere for fast ansettelse i vår avdeling Vest. Du må være effektiv og ryddig på alle mulige måter. Du må være villig til å kunne reise bort med overnatting på anlegget i perioder da det er nødvendig. Du har bilsertifikat B og gjerne E (tilhenger) og har du lastebilsertifikat og kranekurs er det helt topp. 


Søknad

Vi har ett søknadsskjema som du kan fylle ut HER. Vi vil gjerne at du lager deg en CV på forhånd som du legger ved, evt. limer inn linken til en online CV.

  • Facebook Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
MF-gif-40px.gif
Ansvarsrett40px.png

Personvernerklæring | Cookies | GDPR

© 2019 - 2020 Saneringsgruppen AS. 

Saneringsgruppen logo PNG