Vi garanterer sikker og miljøvennlig riving og sanering

Hvem vi er

Saneringsgruppen AS er et rivefirma i Bergen. Våre arbeidere har lang erfaring med riving og innehar høy kompetanse til å rive og håndtere de mest utfordrende konstruksjoner.

Hva vi gjør

Vi utfører alt fra store og små oppdrag innen riving, sanering, asbestsanering, betongsaging og kjerneboring for kunder i hele Norge.

Vårt fokus

Vi skal alltid gjøre vårt beste for å skape gode relasjoner. Gjennom å yte det lille ekstra vil våre kunder oppleve topp service, effektive arbeidsfolk som leverer kvalitetsmessig og grundig arbeid.

Våre tillatelser og godkjenninger

Arbeidstilsynet

Asbestvirksomhet

Saneringsgruppen AS har tillatelse for både utvendig og innvendig arbeid med asbestvirksomhet. Det stilles strengere krav til blant annet opplæring, verneutstyr og fysisk avskjerming av arbeidssted for å hindre andre i å bli eksponert ved innvendig arbeid enn ved arbeid utendørs.

StartBANK

StartBANK

Saneringsgruppen AS har registreringsbevis hos StartBANK, som er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Se vårt registreringsbevis fra StartBANK.

Godkjent for ansvarsrett

Ansvarsrett

Saneringsgruppen AS er et sentralt godkjent foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om ditt prosjekt.

Kontakt oss