• Terje Eriksen

Anleggsleder - Vestlandets råeste rivnings-entreprenør trenger deg!


We Want You!

Anleggsleder

Vi søker anleggsleder innen sanering- og rivnings-arbeid til våre operasjoner.


Saneringsgruppen AS er et selskap med god vekst og stort tempo. Vi har blikket rettet fremover og oppover og går inn i 2021 med store ambisjoner og tro på fremtiden. Selskapet har gode prosjekter og god ordrereserve og vi ser resultat av god kundeservice og god kvalitet på arbeidet vi har utført, og på en bevisst merkevarebygging over tid.


Personen vi søker bør helst ha erfaring som anleggsleder fra tilsvarende arbeid eller som bas / formann i tilsvarende selskap og bransje tidligere i karrieren. Du bør ha utdanning fra teknisk fagskole eller ingeniørhøyskole, men dette er ikke et krav om du har rett kompetanse og erfaring forøvrig. Men du må ha gode datakunnskaper, være godt organisert i hverdagen og ha gode skriftlige og muntlige evner på norsk og engelsk da mange av våre arbeidere bruker engelsk som arbeidsspråk. Du må kunne sjonglere flere prosjekter samtidig.


Vi tilbyr en spennende jobb med stor hastighet og mange utfordringer i et selskap i vekst, med ambisjoner og blikket rettet fremover og oppover. Lyst å høre mer, ta kontakt med daglig leder, Terje Eriksen eller send inn en søknad på lenken under. Søke på jobben: https://www.saneringsgruppen.no/jobbe

47 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
  • Facebook Social Ikon
  • Twitter Social Ikon
MF-gif-40px.gif
Ansvarsrett40px.png

Personvernerklæring | Cookies | GDPR

© 2019 - 2021 Saneringsgruppen AS. 

Saneringsgruppen logo PNG