top of page

Våre tjenester

Maskin.jpg

Maskinrivning

Vi utfører alle typer riveoppdrag. Både helrivning og selektiv rivning, hvor vi for eksempelvis river deler av konstruksjonen og klargjør for rehabillitering. Vi tar på oss oppdrag for maskin-rivning av mindre konstruksjoner som eneboliger eller hele bygg i betong, tre eller stål. ​ Saneringsgruppen AS har stor fagkompetanse på maskinell rivning og vi har en moderne maskinpark for å ta på oss slike oppdrag. Vi utfører oppdrag over hele landet, men har primærmarked på Vestlandet, midt- og Nord- Norge. ​ Vi tar både private og offentlige oppdrag.

Asb.jpg

Asbestsanering innvendig og utvendig

Riving av bygg og konstruksjoner i alle materialer.

Ingen jobb er for liten eller for stor. Vi har moderne utstyr og maskiner som gjør at vi gjennomfører rivejobben trygt, raskt og effektivt. Vi utfører all rivning og sortering etter avfallsforskriften. Grundig planlegging er halve jobben.

DSC01525.jpg

Sanering og stripping av bygg, eller helrivning av alle typer konstruksjoner

Innvendig sanering og stripping av bygg, er å gjøre et bygg klar for gjenbruk. Det betyr å renske ut gammelt for å gjøre plass til nytt. Eller fjerne hele bygg for å etablere ny byggegrunn. Saneringsgruppen AS har de beste ansatte for å strippe ned bygg, sortere avfall og åpne opp for nye bruksområder.

Betong.jpg

Betongsaging og kjerneboring

Saneringsgruppen AS utfører betongsaging, asfaltsaging og kjerneboring av alle dimensjoner. Har du noe som må sages eller borres, ta kontakt med oss. Vi har løsningen for det.

bottom of page